Manchester United are ambiții mari în acest nou sezon competițional. Formația antrenată de Erik ten Hag este implicată în grupele UEFA Champions League, dar vrea să câștige și titlul în Premier League.

Sofyan Amrabat în tricoul Marocului - CM 2022Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sofyan Amrabat va veni să joace la Manchester United

Sofyan Amrabat este unul dintre jucătorii care au impresionat la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar (2022).

Naționala de fotbal a Marocului a ajuns în sferturile turneului final din Qatar, iar Sofyan Amrabat a fost unul dintre cei care au pus umărul la această performanță istorică realizată de o echipă africană.

Încă de la terminarea CM Qatar, Manchester United și-a exprimat interesul pentru a-l transfera pe Amrabat, însă englezii nu s-au înțeles cu Fiorentina. Nici Barcelona nu a avut mai mult noroc, întrucât fotbalistul a rămas în cele din urmă la Serie A.

Într-un final, Manchester United a ajuns la un acord cu Fiorentina și l-a împrumutat pe acesta până la sfârșitul acestui sezon, cu opțiune de cumpărare definitivă în vara anului 2024.

Pentru împrumut, formația de pe Old Trafford va achita suma de 10 milioane de euro, plus alte 25 de milioane cu tot cu bonusuri în vara viitoare, când mutarea va fi definitivă.

107 meciuri a jucat Amrabat în tricoul Fiorentinei.