Echipele din Arabia Saudită continuă să facă furori pe piața transferurilor și să cumpere tot ce este mai bun din fotbalul european. Al-Ittihad, campioana din Arabia Saudită, s-a lovit de refuzul unui gigant din Premier League, asta deși a oferit 100 de milioane de lire sterline.

Mohamed SalahFoto: Jon Super / AP / Profimedia

Liverpool a refuzat oferta de 100 de milioane de lire sterline a lui Al-Ittihad pentru Mohamed Salah

Campionatul Arabiei Saudite s-a întărit serios în această vară.

Karim Benzema, N'Golo Kante, Neymar, Sadio Mane și mulți alți jucători de top din Europa au semnat în această vară cu echipe din Arabia Saudită.

Aceștia încă sunt în căutare de jucători, dar Liverpool este unul dintre cluburile din Europa care au refuzat o ofertă uriașă pentru un jucător.

Deși i-a cedat în Arabia Saudită pe Jordan Henderson și Fabinho, formația antrenată de Jurgen Klopp are emoții mari în ceea ce îl privește pe Mohamed Salah.

Șeicii fac tot posibilul pentru a-l atrage pe Mohamed Salah, iar Al-Ittihad, campioana en-titre, a făcut o ofertă uriașă, de aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Chiar și așa, arabii s-au lovit de refuzul colosului din Premier League, care nu are de gând să își cedeze cel mai important jucător.

Din iulie 2017 se află Mohamed Salah la Liverpool. „Cormoranii” l-au adus la acea vreme de la AS Roma pentru suma de 42 de milioane de euro și de atunci egipteanul a bifat 308 prezențe în tricoul echipei de pe Anfield Road.

Salah a marcat 187 de goluri și a oferit 81 de pase decisive de când este la Liverpool.

Recent, acesta a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului, după ce l-a depășit pe legendarul Steven Gerrard.