Revenit în această vară în SuperLigă la FCSB, fudașul Vlad Chiricheș a rezistat până în etapa a șaptea, iar accidentarea suferită în partida cu UTA îl va ține pe tușă patru săptămâni.

Vlad ChirichesFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vlad Chiricheș a suferit o ruptură musculară – FCSB, fără mai mulți jucători importanți la duelul cu Universitatea Craiova

Chiricheș a simțit dureri în minutul 74 al partidei pierdute de FCSB în deplasarea de la UTA, scor 2-1, fiind înlocuit de Siyabonga Ngezana.

Veștile nu sunt deloc bune, iar Mihai Stoica a confirmat marți că fundașul a suferit o ruptură musculară, care îl va ține departe de teren în perioada în care echipa națională va disputa partidele cu Israel și Kosovo din preliminariile Euro 2024.

„La Vlad Chiricheş e ruptură. Simte şi atunci când merge. Va sta 3-4 săptămâni. Ar trebui să revină într-o lună. Culmea, joci pe sintetic, joci la 3 zile, şi nu păţeşti nimic.

El se pregăteşte extraordinar, însă iată că s-a întâmplat acum accidentarea. Chiricheş e o achiziţie foarte bună, chiar dacă s-a întâmplat asta acum” – a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Înainte de întreruperea SuperLigii, FCSB va juca sâmbătă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, în etapa a opta. Pe lângă Vlad Chiricheș, vicecampioana nu se va putea baza nici pe Florinel Coman și Alexandru Pantea, eliminați în partida de la Arad.

Alți doi jucători importanți, Alexandru Băluță și Adrian Șut au lipsit la ultimul meci din cauza unor accidentări.