Jamaal Lascelles a fost filmat în timp ce se bătea la ieşirea dintr-un club de noapte, duminică dimineaţa. Potrivit Daily Mail, căpitanul echipei Newcastle a încercat să-și apere fratele în fața unui grup de „cel puțin șase bărbați”.

Jamaal LascellesFoto: Conor Molloy / Zuma Press / Profimedia

Jamaal Lascelles, bătaie ca în filme - Căpitanul lui Newcastle și-a apărat fratele

În vârstă de 29 de ani, Lascelles se pregătea să părăsească clubul de noapte în compania unui prieten şi a fratelui său, când acesta din urmă, în vârstă de 19 ani, a fost lovit cu cotul. Jucătorul l-a împins apoi pe agresor înainte de a fi atacat de „o bandă de şase-opt bărbaţi”.

Fotbalistul aproape că a fost nimerit cu o sticlă de vodcă și a primit numeroase lovituri. Fratele său a fost lovit în faţă, în timp ce prietenul său şi-ar fi pierdut cunoştinţa după ce a fost lovit cu piciorul în cap. De asemenea, grupul l-ar fi ameninţat pe Lascelles că îl va împuşca.

Lascelles (îmbrăcat cu un tricou negru și o jachetă verde) a ţinut un bărbat la pământ înainte de a le cere tuturor să se calmeze. El ar fi fost apoi lovit cu pumnul în faţă înainte de a riposta, după cum par să arate imaginile video de pe reţelele de socializare.

Poliţia a fost chemată la faţa locului şi a demarat o anchetă pentru a stabili motivele scenelor violente, care au fost filmate de martori şi postate pe reţelele de socializare.

Newcastle a fost informată de incident, dar a refuzat să comenteze. De asemenea, nu s-a spus nimic nici despre starea de sănătate a jucătorului.

Lascelles a sosit la club în 2014 de la Nottingham Forest şi a fost căpitan din 2016, dar a coborât în ierarhie în ultimele luni. El nu a jucat încă niciun minut în acest sezon, petrecând primele trei meciuri ale sezonului pe bancă.

Elveţianul Fabian Schär şi olandezul Sven Botman sunt fundașii centrali ai echipei, în timp ce fundaşul dreapta Kieran Trippier poartă banderola de căpitan, scrie News.ro.