Cu ambiții mari la începutul sezonului, promovarea directă în SuperLigă, FC Argeș nu a reușit încă victoria în primele patru etape din Liga 2, iar sâmbătă și-a demis antrenorul principal.

Alexandru PeliciFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alexandru Pelici, demis de FC Argeș - Nicolae Dică, favorit să preia echipa

Retrogradată la finalul sezonului trecut din SuperLigă, după barajul spectaculos cu Dinamo, FC Argeș nu pare capabilă să atace promovarea în acest an.

După trei egaluri consecutive, înfrângerea de sâmbătă în fața Chindiei, scor 2-0, i-a fost fatală antrenorului Alexandru Pelici.

„Clubul FC Argeș anunță oficial că începând de astăzi, Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziția de antrenor principal al echipei noastre. Menționăm totuși că lui Alexandru Pelici i se va atribui în perioada imediat următoare o altă funcție în organigrama clubului FC Argeș.

Ne asigurăm suporterii că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul propus, respectiv revenirea la finele acestui sezon pe prima scenă a fotbalului românesc” – a anunțat clubul pe site-ul oficial.

Favorit să preia banca tehnică este piteșteanul Nicolae Dică, demis în urmă cu o săptămână de U Craiova 1948.

„Miercuri, în Cupă, și duminică, la Metaloglobus, echipa va fi condusă de Eugen Beza (n.r - secundul lui Pelici). După aceea, rămâne sa stabilim exact detaliile. Așa s-a discutat la momentul acesta, vedem apoi ce va fi.

Sunt mai mulți antrenori pe listă, e și Nicolae Dică, vom anunța după meciul cu Metaloglobus” – a anunțat Răzvan Tunaru, managerul sportive al piteștenilor, conform GSP.

Pentru Nicolae Dică ar urma a treia experiență pe banca celor de la FC Argeș, după cele din 2015-2017 și 2019.