Farul Constanța s-a impus categoric în cele două manșe ale turului al treilea preliminar al Conference League, scor 5-0 la general cu Flora Tallinn și așteaptă să își afle adversara din play-off.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Gheorghe Hagi și lucrul cel mai greu de la returul cu Flora Tallinn

La finalul partidei câștigate cu scorul de 2-0 pe terenul estonienilor, managerul general al Farului s-a arătat încrezător în vederea play-off-ului și a vorbit despre cât de greu a fost să își motiveze echipa.

„Cel mai greu a fost să motivez echipa să fie conectată. Am zis că începem de la 0-0 și încercăm să câștigăm. Am avut un portar foarte bun în ambele meciuri, face parte din echipa noastră și mă bucur că nu a luat gol.

E un lucru extraordinar, pentru că înainte am primit goluri. Pentru noi a fost cel mai important să nu luăm gol. Pentru mine, Flora a fost un adversar dificil, nu uitați că la Constanța, am câștigat în ultimele minute.

Acum au făcut un meci bun, și-au creat multe ocazii, dar și noi suntem buni, am fost mai concreți. Este visul meu, nu avem experiență europeană, dar suntem un grup foarte bun și ne dorim să intrăm în grupe” – a declarat Hagi la conferința de presă, conform DigiSport.

În play-off-ul Conference League, Farul va întâlni echipa eliminată din Europa League dintre Qarabag și HJK Helsinki, după ce în tur scorul a fost 2-1 pentru azeri.