​​Rămasă în această vară fără Lionel Messi, Paris Saint Germain se va despărți și de Neymar, care va ajunge în Arabia Saudită la Al Hilal. Campioana Franței i-ar fi găsit deja un înlocuitor și este gata să ofere suma de 60 de milioane de euro pentru un fotbalist din Serie A.

Federico ChiesaFoto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Federico Chiesa, așteptat pe Parc des Princes

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, Paris Saint Germain s-a despărțit în această vară de mai mulți jucători de renume. Lionel Messi și Sergio Ramos nu și-au prelungit contractele cu campioana Franței, iar Neymar este la doar un pas de a semna cu Al Hilal pentru suma de 100 de milioane de euro.

Brazilianul ar urma să încaseze aproximativ 160 de milioane de euro pe an la Al Hilal, unde va fi coleg cu Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic și Kalidou Koulibaly.

Chiar dacă va rămâne fără cel mai scump jucător din istoria clubului, campioana Franței lucrează deja la găsirea unui înlocuitor pentru acesta.

Potrivit Gazzetta dello Sport, PSG a început deja negocierile cu Juventus pentru transferul lui Federico Chiesa, iar italienii au dat semne că sunt dispuși să renunțe la extrema în vârstă de 25 de ani.

Mai mult decât atât, formația antrenată de Massimiliano Allegri a transmis că suma pe care o așteaptă la schimbul internaționalului italian este de 60 de milioane de euro.

De când a ajuns la „Bătrâna Doamnă”, Chiesa a bifat 90 de prezențe în tricoul echipei, a marcat de 22 de ori și a oferit 20 de pase decisive.