Romelu Lukaku a fost împrumutat sezonul trecut la Inter, însă relația sa cu echipa de pe Giuseppe Meazza s-a răcit după ce acesta ar fi decis să dea curs ofertei venite de la Juventus. Acum, belgianul este folosit ca monedă de schimb pentru aducerea unui alt atacant pe Stamford Bridge.

Romelu LukakuFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Juventus îl cere pe Romelu Lukaku și îl dă la schimb pe Dușan Vlahovic la Chelsea

Chelsea l-a adus înapoi în vara anului 2021 pe Romelu Lukaku contra sumei de 113 milioane de euro, dar la doar un an distanță l-a împrumutat pe acesta înapoi la Inter.

La finalul sezonului recent încheiat, oficialii Interului au avut numeroase discuții cu cei de pe Stamford Bridge, în încercarea de a găsi o soluție pentru păstrarea acestuia în Italia.

Belgianul a fost dorit inclusiv în Arabia Saudită, dar probleme în discuțiile cu Inter au apărut când acesta ar fi dat curs ofertei lui Juventus.

Cum varianta Inter nu mai poate fi luată în calcul, Chelsea vrea să profite de interesul lui Juve pentru Lukaku și să își aducă un alt atacant.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, se vorbește tot mai mult despre un schimb Romelu Lukaku - Dușan Vlahovic.

Cu toate că londonezii nu voiau să audă la începutul lunii de Vlahovic, acum sârbul este o variantă chiar bună pentru formația de pe Stamford Bridge.

40 de milioane de euro este cota de piață a lui Romelu Lukaku, față de 70 cât este cea a lui Dușan Vlahovic, conform Transfermarkt.