Meciul dintre Ucraina și România de la Campionatul European sub 21 de ani a atras sancțiuni pentru Federația Română de Fotbal, după mai multe incidente cauzate de suporterii români.

Razvan BurleanuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

FRF, amenzi de 21.000 de euro din partea UEFA după incidentele de la Ucraina U21 - România U21

România a fost una dintre țările gazde ale Campionatului European sub 21 de ani alături de Georgia, însă pentru echipa națională a fost un eșec, nereușind să treacă de faza grupelor.

Mai mult decât atât, disputa nu a fost lipsită de incidente create de suporterii români, astfel că sancțiunile din partea UEFA au venit cumva firesc.

GSP informează că Federația Română de Fotbal a României a primit amenzi totale în valoare de 21.000 de euro, din cauza unor scandări cu temă politică și a unor materiale pirotehnice aruncate în teren de suporterii care au fost la un moment dat evacuați.

În plus, meciurile României U21 vor fi urmărite cu atenție de către observatorii UEFA, vreme de doi ani, iar dacă problemele de genul celor de mai sus vor continua, tricolorii vor disputa un meci de acasă cu maximum 50% din capacitate ocupată.