Paris Saint Germain se reprofilează după plecarea lui Lionel Messi și este gata să cumpere un jucător de la Barcelona pentru a întări compartimentul ofensiv. Francezii ar putea rezolva problema cu doar 50 de milioane de euro.

Ousmane DembeleFoto: Joan Monfort / AP / Profimedia

Ousmane Dembele, principala țintă a celor de la Paris Saint Germain

Paris Saint Germain l-a pierdut în această vară pe Lionel Messi și are șanse mari să rămână și fără Kylian Mbappe dacă va veni o ofertă pe placul clubului.

Chiar dacă a venit Marco Asensio gratis după despărțirea de Real Madrid, campioana en-titre a Franței mai are nevoie de oameni pentru atac.

Concret, formația antrenată de Luis Enrique și-l dorește pe Ousmane Dembele de la Barcelona, iar suma pentru care francezii l-ar putea cumpăra este una destul de mică.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani are o clauză în contract conform căreia ar putea fi cumpărat pentru doar 50 de milioane de euro.

Clauza internaționalului din Hexagon este valabilă până pe data de 31 iulie 2023, iar după aceea se va ridica la aproximativ 100 de milioane de euro până la finalul verii.

Ousmane Dembele este cel mai scump jucător din istoria Barcelonei, alături de Philippe Coutinho (135 de milioane de euro) și este un produs al academiei celor de la Rennes.

În cariera sa, Dembele a mai jucat și în tricoul celor de la Borussia Dortmund.