Galatasaray, campioana Turciei, a remizat în deplasare pe terenul celor de la Zalgiris Vilnius, scor 2-2, în turul doi preliminar al UEFA Champions League.

UEFA Champions LeagueFoto: ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Liviu Antal și Olimpiu Moruțan au intrat în repriza a doua a duelului dintre Zalgiris și Galatasaray

Meciul dintre Zalgiris Vilnius și Galatasaray a fost probabil cel mai spectaculos din turul doi preliminar al UEFA Champions League, manșa tur.

Lituanienii au obținut un rezultat de egalitate, asta după ce au condus cu scorul de 1-0 și au revenit de la 1-2 în prelungiri.

Cu Liviu Antal și Olimpiu Moruțan pe banca de rezerve (Alexandru Cicâldău nu a fost în lot), gazdele au deschis scorul în minutul 48 al partidei prin Mathias Oyewusi. Marcatorul golului a fost înlocuit chiar de Liviu Antal (min 64), iar de partea cealaltă, Olimpiu Moruțan i-a luat locul lui Yunus Akgun în minutul 73.

Două minute mai târziu, turcul Bardakci a restabilit egalitatea din pasa lui Mertens, ca mai apoi același Mertens să paseze decisiv și la reușita lui Dervisoglu (min 78).

În al doilea minut de prelungire, Donatas Kazlauskas a dat lovitura pentru gazde și a egalat la 2, iar tot el a fost imediat eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Rezultatele serii din turul 2 preliminar UEFA Champions League

Helsinki - Molde 1-0

Dinamo Zagreb - Astana 4-0

Dnipro-1 - Panathinaikos 1-3

Servette - Genk 1-1

Zrinjski - Slovan Bratislava 0-1

Breidablik - FC Copenhaga 0-2