Xin Duan, antrenorul echipei Liaoning Shenyang Urban FC, și-a cerut scuze pentru comportamentul său „irațional”, după ce l-a pălmuit pe arbitrul meciului disputat pe terenul formației Nanjing City (liga secundă din China, scor final 4-0).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Antrenorul Xin Duan și-a cerut scuze pentru „comportamentul irațional”

În prelungirile primei reprize, Xin Duan s-a confruntat cu arbitrul Chen Hao, după ce acesta a acordat un penalty împotriva echipei sale.

Tehnicianul a primit un cartonaș roșu pentru proteste, ceea ce l-a determinat să-l lovească pe oficial. Potrivit relatărilor din presa chineză, Xin a fost transportat ulterior la spital după ce a leșinat, înainte de a se întoarce la hotelul echipei și de a-și cere scuze arbitrului.

„În prima repriză a meciului... liderul clubului nostru nu a fost de acord cu decizia arbitrului și a acționat irațional, încălcând regulamentul disciplinar al Ligii CFA.

După meci, conducerea clubului nostru a comunicat cu Xin Duan, care a realizat gravitatea greșelii...

Xin Duan și conducerea echipei au recunoscut greșeala și i-au găsit pe supervizorul meciului și pe arbitru la prima oră pentru a-și cere scuze sincere pentru comportamentul irațional” - Liaoning Shenyang Urban FC într-un comunicat pe contul oficial Weibo, potrivit Reuters.

Federația chineză de fotbal (CFA) nu a comentat situația.