Galatasaray se mișcă extraordinar pe piața transferurilor, asta după ce a adus încă un jucător dintr-un campionat de top. Fotbalistul adus de turci era urmărit de Manchester United și Barcelona.

Wilfried Zaha, Crystal PalaceFoto: UK Sports Pics Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Wilfried Zaha a semnat cu Galatasaray

Campioana Turciei va ataca grupele UEFA Champions League și se întărește cu jucători din cele mai importante campionate ale Europei.

Galatasaray s-a înțeles cu Mauro Icardi de la Paris Saint Germain și l-a transferat și pe Angelino de la RB Leipzig, iar acum turcii au oficializat transferul unui jucător din Premier League.

Wilfried Zaha a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu Galatasaray și va încasa aproximativ 4.35 milioane de euro pe an.

Acesta a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Crystal Palace. El a refuzat prelungirea înțelegerii cu echipa din Premier League, iar în sezonul precedent a fost urmărit și de la Manchester United și Barcelona.

Cotat la 22 de milioane de euro conform Transfermarkt, Zaha a strâns 458 de apariții în tricoul celor de la Crystal Palace, a marcat 90 de goluri și a oferit 76 de pase decisive.

Zaha a fost contactat și de către cei de la Fenerbahçe, însă ivorianul a ales Galatasaray, echipă unde evoluează Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.