​FCSB va disputa noi manșa tur a dublei cu CSKA 1948 Sofia din turul doi preliminar al UEFA Conference League, dar vicecampioana României nu se va putea baza pe un jucător important.

Damjan DjokovicFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Posibilele adversare pentru Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi din turul trei preliminar al Conference League

UEFA a informat-o pe FCSB că Damjan Djokovic este suspendat

FCSB joacă joi în turul doi preliminar al UEFA Conference League împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia, iar manșa tur va avea loc în Bulgaria.

Formația antrenată de Elias Charalambous a primit însă o veste proastă înaintea meciului și anume că Damjan Djokovic va fi suspendat pentru primul meci contra bulgarilor.

Transferat chiar în această vară de gruparea roș-albastră, Djokovic a primit cartonașul roșu la ultimul său meci în cupele europene, pe vremea când evolua chiar în tricoul celor de la CFR Cluj.

Se întâmpla într-un Young Boys Berna - CFR Cluj 2-1, disputat pe 10 decembrie 2020.

Acesta va fi eligibil pentru meciul retur.

„E o informație pe care am primit-o acum. Ar avea două etape de suspendare Djokovic, dar perioada de expirare este 31 iulie 2023. Ar avea drept de joc la retur. Oricum, nu poți s-o comiți cum a făcut-o în trecut Legia cu Celtic. S-a calificat, a crezut că s-a calificat, de fapt, dar a folosit un jucător.

Acum, nu te lasă sistemul să introduci un jucător suspendat. Când aduci un jucător, tu trebuie să verifici. Știam clar că Djokovic e suspendat, dar nu știam câte etape va sta.” - a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Damjan Djokovic va fi cel mai probabil înlocuit de Malcom Edjouma.

>>> Ofertă din Eredivisie pentru un titular al FCSB-ului