Kylian Mbappe nu a fost luat de Paris Saint Germain în turneul de pregătire dinaintea începerii noului sezon, iar campioana Franței așteaptă oferte pentru starul care poate rămâne liber de contract din vara anului 2024.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Al Hilal, ofertă de 300 de milioane de euro pentru starul lui Paris Saint Germain

Kylian Mbappe a refuzat să activeze clauza de prelungire a contractului cu Paris Saint Germain până în vara anului 2025 și poate pleca liber de contract în vara următoare.

Oficialii celor de la Paris Saint Germain cred că acesta ar avea deja un acord cu Real Madrid, motiv pentru care Mbappe a fost exclus din lot și nu a făcut deplasarea alături de restul colegilor în turneul de pregătire.

Mai mult decât atât, Kylian Mbappe a fost scos la vânzare, iar campioana Franței așteaptă deja oferte de la echipele interesate de serviciile sportivului din Hexagon.

O ofertă uriașă a venit din Arabia Saudită.

Concret, Al Hilal ar fi înaintat o ofertă scrisă către PSG în valoare de 300 de milioane de euro și așteaptă un răspuns înainte de a începe negocierile cu jucătorul, anunță jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Totodată, detalii cu privire la contractul astronomic pe care Mbappe l-ar putea semna au ieșit la iveală, iar cifrele sunt cu adevărat amețitoare.

Arabii i-au pregătit lui Mbappe un salariu anual de 700 de milioane de euro. Asta înseamnă că starul francez ar încasa zilnic suma de 1.9 milioane de euro.

Momentan nu există un acord cu jucătorul, dar oferta este cu siguranță una foarte tentantă pentru Paris Saint Germain, care ar putea aduce 2-3 jucători de top în schimbul lui Mbappe.

Prioritatea numărul unu pentru Kylian Mbappe este Real Madrid, însă „los blancos” nu ar fi de acord să îl cumpere încă din această vară, ținând cont de faptul că vara viitoare l-ar putea lua gratis.

Conducerea parizienilor l-ar fi avertizat deja pe Mbappe că nu va face parte din planurile echipei pentru tot sezonul competițional, având în vedere faptul că nu a respectat înțelegerea de a-și prelungi acordul.