După un sezon sub așteptări alături de echipa sub 19 ani a celor de la Inter, Cristi Chivu a semnat prelungirea contractului și va rămâne la formația de tineret a italienilor până în vara anului 2024.

Cristian ChivuFoto: Massimo Paolone / LaPresse / Profimedia

Cristi Chivu a semnat prelungirea contractului cu Inter Milano Primavera

Cristi Chivu este din anul 2018 antrenor la Inter, pregătind la început echipa sub 17 ani.

În cele din urmă, acesta a făcut pasul către formația sub 19 ani, iar recent a fost propus și la echipa mare a grupării de pe Giuseppe Meazza.

În sezonul precedent, echipa sub 19 ani a lui Inter a terminat campionatul pe locul 7 și a fost eliminată din UEFA Youth League încă din faza șaisprezecimilor.

Chiar și așa, oficialii i-au dat în continuare încredere lui Cristi Chivu, iar antrenorul român a semnat un nou acord care va fi scadent în vara anului 2024.

„Inter și Cristian Chivu continuă împreună. Antrenorul de la Primavera și-a prelungit contractul până în 2024. FC Internazionale Milano este încântată să facă acest anunț. Antrenorul care a câștigat Scudetto alături de Nerazzurri U19 în 2022 va conduce echipa pentru al treilea sezon consecutiv.” - se arată în comunicatul oficial al clubului, publicat pe site-ul oficial.

Cristi Chivu a fost dorit în această vară și de Rapid București. Acesta a primit și câteva oferte din Serie B, de la SPAL și Ascoli, dar le-a refuzat pe amândouă.