Farul Constanța întâlnește miercuri Sheriff Tiraspol în turul 1 preliminar al UEFA Champions League, iar Gică Hagi a discutat la conferința de presă despre duelul contra echipei din Republica Moldova.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Gică Hagi, conștient că Sheriff Tiraspol este un adversar greu pentru Farul

Farul Constanța se pregătește de duelul cu Sheriff Tiraspol din UEFA Champions League, asta după ce campioana României a pierdut primul meci al sezonului, cu Sepsi (1-0) în Supercupa României.

Evoluția echipei în confruntarea de la Ploiești a fost una modestă, dar asta și din cauza titularilor care au lipsit.

Meciul tur cu Sheriff Tiraspol se va disputa pe stadionul din Ovidiu, iar ora de start este 20:30. Partida este transmisă pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

La conferința de presă dinaintea partidei cu Sheriff Tiraspol, Gică Hagi a analizat adversarul și a vorbit despre șansele pe care le are Farul în această dublă.

„Este un sentiment de fericire, de bucurie, pentru că anul trecut am făcut o muncă extraordinară şi să joci calificări de Champions League e o mare, mare provocare pentru noi.

Cu gândul ăsta am muncit după Supercupă, să vedem jucătorii care sunt apţi şi sunt în formă pentru acest meci. Încercăm să creăm o echipă foarte bună, care anul trecut a făcut rezultate extraordinare, am devenit campioni.

Întâlnim o echipă care are o experienţă mult mai mare decât noi în Europa, o echipă care a făcut anumite schimbări, o echipă care are un antrenor care e italian. În Italia se pune baza pe disciplină şi pe tactică. E o echipă disciplinată, care stă foarte bine în teren, care joacă mai multe sisteme, deci trebuie să fim atenţi la toate detaliile.

Cred că îi cunoaştem bine sperăm să prindem o zi bună acasă. Dar nu trebuie uitat că sunt două meciuri, unul e acasă, unul e în deplasare. Cred că suntem în stare să tranşăm această calificare. Nimic nu e uşor, dar echipa crede că dacă revenim la ale noastre, are potenţial să trecem de ei.

Nu văd nicio favorită, meciul e echilibrat. Sunt două meciuri, deci practic trebuie să facem atât ofensiv, defensiv, tranziţie, cu mult mai bine decât ei.” - a spus Gică Hagi.