Paulo Dybala este unul dintre cei mai căutați jucători în această vară. Argentinianul evoluează în prezent pentru AS Roma, dar are o clauză specială în contract ce îi permite să plece pe o sumă mică la un alt club de top din Europa.

Paulo Dybala Foto: Alfredo Falcone/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Manchester United și Newcastle, pe urmele lui Paulo Dybala

Paulo Dybala se află din vara anului 2022 la AS Roma, el venind din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Juventus.

Chiar dacă se afla într-o scădere de formă, Dybala a fost revitalizat de Jose Mourinho, iar în sezonul precedent a marcat de 18 ori în 38 de apariții pentru AS Roma.

Campionul mondial poate fi cumpărat de orice echipă din afara campionatului italian pentru suma de doar 12 milioane de euro.

Potrivit celor de la Fichajes, Mauricio Pochettino l-ar fi cerut pe Paulo Dybala pe Stamford Bridge, însă londonezii nu sunt singurii care și-l doresc pe acesta.

Sursa citată menționează că Manchester United, Newcastle, Real Madrid și Barcelona inspectează și ele situația vârfului argentinian, cotat la 30 de milioane de euro conform Transfermarkt.