Mauro Icardi a suferit o cădere din punct de vedere profesional după ce a fost transferat de Paris Saint Germain pentru suma de 50 de milioane de euro. Vârful a fost împrumutat în sezonul trecut în Turcia, iar acum parizienii îl vor ceda definitiv pentru o sumă foarte mică.

Mauro IcardiFoto: Julien Mattia / Zuma Press / Profimedia

Mauro Icardi va fi cedat definitiv la Galatasaray pentru 10 milioane de euro

Mauro Icardi era văzut în 2017 drept unul dintre cei mai buni atacanți din Serie A. Argentinianul făcea furori la Inter, iar evoluțiile sale au atras atenția celor de la Paris Saint Germain.

După 219 apariții și 124 de goluri înscrise în tricoul lui Inter, Mauro Icardi a fost cedat în Ligue 1 în vara anului 2020 pentru 50 de milioane de euro.

Din păcate, viața amoroasă i-a afectat foarte tare cariera și acesta a fost lăsat sub formă de împrumut la Galatasaray în sezonul precedent.

Acolo, Icardi și-a relansat cariera și a marcat 23 de goluri în 26 de apariții pentru Galatasaray, echipă cu care a și câștigat titlul în Turcia.

Galatasaray știe că va avea nevoie de jucători de top pentru a face o impresie bună și în UEFA Champions League, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că turcii au ajuns la un acord cu PSG pentru transferul definitiv al lui Icardi.

Sursa citată menționează suma pe care o vor plăti cei de la Galatasaray se ridică la 10 milioane de euro, de 5 ori mai puțin față de cât au dat francezii când l-au luat de la Inter.

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray

Împrumutat în sezonul trecut la Al-Ittihad Kalba, Alexandru Cicâldău nu va rămâne nici în această stagiune la Galatasaray.

Jurnalistul Salim Manav anunță că internaționalul român va fi cedat la Istanbul Basaksehir, acolo unde ar fi cel mai bine cotat jucător, fiind evaluat în prezent la 5 milioane de euro conform Transfermarkt.