Campioana Farul Constanța a pierdut Supercupa României după 0-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Gică Hagi a afirmat că formaţia sa mai are mult de muncă pentru a ajunge la nivelul dorit.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Gheorghe Hagi și înfrângerea din Supercupa României: „Capul sus”

Hagi speră ca Farul să-și revină după această înfrângere și să prindă o zi bună când va înfrunta Sheriff Tiraspol în preliminariile Champions League (turul pe 12 iulie, la Ovidiu, iar returul pe 18 iulie, la Tiraspol).

„Asta e, mergem înainte. Suntem la început de drum. Învăţăm din toate aceste lucruri. Capul sus. Avem mult de muncă, suntem la început de drum şi s-a văzut şi în seara asta că anumite lucruri s-au pierdut. Jucători noi care trebuie să învețe sistemul...

Sîrbu învață, când ești tânăr înveți din greșeli. După a jucat foarte bine, ne-a ajutat și defensiv și ofensiv, a fost în joc. Asta e, nu trebuia să piardă omul, era al lui.

Suntem dezamăgiţi, dar trebuie să avem capul sus. De mâine trebuie să o luăm de la capăt. Avem trei zile la dispoziţie, trebuie să ne refacem şi să încercăm să câştigăm meciul acasă să ne calificăm.

Sperăm că vom fi inspiraţi în tot ce facem. Nu e uşor. Obiectivul e să trecem, dar vom vedea. Sperăm să prindem o zi bună şi ca miercuri acasă să jucăm mult mai bine şi să dăm gol” - Gheorghe Hagi la DigiSport.

Dacă va trece de Sheriff Tiraspol, campioana Farul Constanța se va duela în turul doi preliminar al Champions League cu învingătoarea partidei dintre Hamrun Spartans (Malta) şi Maccabi Haifa (Israel).