Bayern Munchen și-a găsit un fundaș de calibru pentru următorul sezon. Este vorba despre Kim Min-jae, jucătorul care a cucerit titlul în sezonul precedent alături de Napoli. Nemții au fost de acord să-i achite clauza de reziliere.

Kim Min-jae, NapoliFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kim Min-jae a efectuat vizita medicală și va semna cu Bayern

Kim Min-jae a fost adus vara trecută de Napoli de la Fenerbahçe pentru doar 18.05 milioane de euro, iar fundașul și-a făcut rapid simțită prezența în defensiva formației antrenate de Luciano Spalletti.

Sud-coreeanul a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei din Serie A, iar evoluțiile sale au atras atenția mai multor cluburi de renume din Europa.

Newcastle United și apoi Manchester United au intrat pe fir pentru a achita clauza de reziliere a jucătorului în vârstă de 26 de ani, dar în cele din urmă cea care l-a convins a fost Bayern.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Kim Min-jae ar fi efectuat deja vizita medicală și va fi prezentat oficial de Bayern în zilele următoare.

Kim Min-jae va semna un contract valabil până în vara anului 2028, iar în schimbul său Bayern va achita suma de 55 de milioane de euro.