David De Gea s-a despărțit în această vară de Manchester United după 12 ani petrecuți pe Old Trafford, iar formația din Premier League poartă negocieri intense pentru aducerea unui portar de top pentru sezonul ce urmează să înceapă.

Andre OnanaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Man United, acord verbal cu Inter pentru transferul lui Andre Onana

După 12 ani petrecuți pe Old Trafford, David De Gea a părăsit-o pe Manchester United și a rămas liber de contract.

Spaniolul cotat la 13 milioane de euro a strâns nu mai puțin de 545 de apariții în poarta multiplei campioane a Angliei și va semna cel mai probabil cu Al-Nassr, acolo unde va fi din nou coleg cu Cristiano Ronaldo.

Englezii sunt acum în negocieri cu Inter pentru transferul lui Andre Onana, portarul care s-a făcut remarcat în primă instanță la Ajax Amsterdam.

Portarul camerunez s-a aflat în centrul unui scandal de dopaj la acea vreme, motiv pentru care a și părăsit formația din Amsterdam din postura de jucător liber de contract.

De anul trecut este la Inter, iar evoluțiile sale au fost fantastice și au atras atenția clubului Manchester United, care este gata să îl transfere.

Inițial, englezii au făcut o ofertă de 45 de milioane de euro, plus bonusuri în valoare de 5 milioane de euro, ofertă refuzată de conducerea Interului.

Italienii au precizat că portarul va părăsi gruparea de pe Giuseppe Meazza pentru 55 de milioane de euro, iar negocierile din ultimele ore au fost pozitive de ambele părți.

Onana ar urma să semneze un contract valabil pe 4 sezoane cu Manchester United, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Acest weekend va fi crucial în privința transferului, Manchester United dorind ca Onana să fie prezent în stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii.