După ce săptămâna trecută a oficializat transferul lui Ruben Loftus-Cheek de la Chelsea, AC Milan este la doar un pas de a mai achiziționa încă un jucător de la formația de pe Stamford Bridge

Christian PulisicFoto: Manu Fernandez / AP / Profimedia

AC Milan, acord cu Chelsea pentru transferul lui Christian Pulisic

AC Milan se întărește cu fotbaliști din Premier League pentru sezonul 2023/24.

Formația antrenată de Stefano Pioli și-a asigurat prezența și în sezonul următor din UEFA Champions League, iar echipa se întărește pentru a putea ține pasul cu Napoli, Inter sau chiar Juventus în Serie A.

Săptămâna trecută, Milan a oficializat transferul lui Ruben Loftus-Cheek de la Chelsea, iar joi italienii au anunțat sosirea lui Luka Romero, venit liber de contract după despărțirea de Lazio.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că Milan ar fi ajuns la un acord cu Chelsea pentru transferul definitiv al americanului Christian Pulisic.

Potrivit sursei citate, suma pe care italienii o vor achita se ridică la aproximativ 22 de milioane de euro cu tot cu bonusuri.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani își dorește foarte mult ca această mutare să se realizeze, având în vedere faptul că numărul de minute strânse la Chelsea nu a fost unul foarte ridicat.

64 de milioane de euro a plătit Chelsea pentru Pulisic în iarna anului 2019, când l-a transferat de la Borussia Dortmund.

De atunci, acesta a strâns 145 de apariții, a marcat 26 de goluri și a oferit 21 de pase decisive.