​Daniel Boloca a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Frosinone în sezonul recent încheiat, echipa reușind să promoveze în Serie A. Evoluțiile fotbalistului care a refuzat naționala României au atras atenția mai multor cluburi din Serie A, iar în cele din urmă acesta va fi cedat pentru suma de 6 milioane de euro.

Daniel Boloca (galben)Foto: AllShotLive / ddp USA / Profimedia

Daniel Boloca va semna cu Sassuolo - Lazio și Fiorentina au fost și ele interesate

Frosinone a revenit pe prima scenă a fotbalului italian, după un sezon în care a demonstrat că își merită locul în fotbalul de elită din cizmă.

Daniel Boloca, jucătorul care a refuzat naționala României și a ales Italia, a fost unul dintre cei mai importanți componenți ai echipei din sezonul trecut.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a strâns 31 de apariții în Serie B în sezonul recent încheiat și a reușit să puncteze de două ori pentru formația care a terminat stagiunea cu o promovare în Serie A.

Evoluțiile acestuia nu au trecut neobservate, iar echipe precum Fiorentina, Lazio și Sassuolo s-au interesat de serviciile sale.

Jurnalistul Nicolo Schira scrie că Sassuolo a ajuns la un acord cu Frosinone, iar jucătorul va fi cedat pentru suma de 6 milioane de euro.

Ar fi un pas uriaș pentru Boloca, ținând cont de faptul că Sassuolo a încheiat sezonul pe locul 13.