Inter a făcut un sezon reușit sub comanda lui Simone Inzaghi, reușind să ajungă până în finala UEFA Champions League, pierdută cu Manchester City (1-0). Formația care a încheiat campionatul pe podium în Serie A l-a pierdut pe Marcelo Brozovic, dar este aproape de a-i găsi înlocuitor.

Davide Frattesi (stânga)Foto: Independent Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

David Frattesi, tot mai aproape de transferul la Inter

Inter și-a pierdut în această vară una dintre cele mai importante piese de la mijlocul terenului.

Marcelo Brozovic a semnat cu Al-Nassr și va fi începând din sezonul următor colegul lui Cristiano Ronaldo.

Finalista acestui sezon de UEFA Champions League a primit suma de 18 milioane de euro în schimbul fotbalistului care a strâns 330 de apariții de când a sosit la Inter, mai exact din iulie 2016.

Acum, Inter trebuie să acopere golul lăsat de croat, iar Fabrizio Romano anunță că echipa care a încheiat sezonul pe locul 3 în Serie A a ajuns la un acord cu Sassuolo pentru transferul definitiv al mijlocașului David Frattesi.

Italianul în vârstă de 23 de ani a fost monitorizat și de rivala AC Milan, dar sursa citată menționează că acesta are cale liberă spre Inter.

Vizita medicală a fost deja programată, iar Frattesi ar urma să semneze un contract valabil pe 5 ani cu gruparea de pe Giuseppe Meazza.

Frattesi a mai fost legitimat la AS Roma, Ascoli, Empoli și Monza, iar anul trecut a debutat și la echipa națională de fotbal a Italiei.