În etapă cu numărul 28 din LaLiga, Real Madrid a pierdut pe Santiago Bernabeu în fața celor de la Villarreal (3-2), iar la finalul partidei, Fede Valverde l-a așteptat pe Alex Baena în parcare și l-a lovit. Jucătorul madrilenilor și-a aflat pedeapsa.

Federico Valverde si Alex Baena, LaLigaFoto: Alberto Saiz / AP / Profimedia

Fede Valverde ar urma să primească 4 etape de suspendare după gestul de la finalul meciului Real Madrid - Villarreal

Fede Valverde s-a aflat la originea unui moment ce nu îi face cinste.

Mijlocașul celor de la Real Madrid l-a lovit pe Alex Baena, la începutul lunii aprilie, imediat după partida pierdută de „los blancos” în fața celor de la Villarreal, scor 3-2.

Cele două echipe s-au întâlnit și la începutul anului 2023 în Cupa Spaniei, iar atunci fotbalistul celor de la Villarreal ar fi spus anumite lucruri legate de copilul lui Valverde.

Uruguayanul s-a răzbunat la finalul meciului din luna aprilie și l-a lovit pe Alex Baena în parcarea stadionului Santiago Bernabeu.

Chiar dacă acesta a încercat să se justifice pentru gestul făcut, Comisia de Disciplină din LaLiga l-ar fi sancționat pe Valverde cu 4 etape de suspendare.

Dacă decizia se va confirma, Valverde ar urma să lipsească de la partidele cu Athletic Bilbao (deplasare), Celta Vigo (deplasare), Almeria (deplasare) și Getafe (acasă) din noul sezon de La Liga.