Real Madrid a pierdut în ultima etapă din LaLiga în fața celor de la Villarreal (3-2), iar după meci Fede Valverde l-a așteptat și lovit în parcarea stadionului Santiago Bernabeu pe Alex Baena.

Federico Valverde si Alex Baena, LaLigaFoto: Alberto Saiz / AP / Profimedia

Javier Tebas, reacție fermă după ce Fede Valverde l-a lovit pe Alex Baena

Conflictul dintre Fede Valverde și Alex Baena ar fi început în duelul din Cupa Spaniei, iar situația a degenerat la meciul din LaLiga, disputat pe Santiago Bernabeu.

Fotbalistul lui Villarreal i-ar fi adresa lui Fede Valverde mai multe cuvinte jignitoare, iar jucătorul lui Real Madrid l-a așteptat pe acesta în zona autocarului, unde l-a lovit.

Cu toate că Valverde a fost provocat, președintele La Liga Javier Tebas a precizat că este de neiertat ce a făcut jucătorul los blancos și că se vor lua măsurile care se cuvin în cazul său.

„Cazul a ajuns în atenția Comisiei Antiviolență și vom aștepta. Este o agresiune care s-a produs pe un stadion al unei echipe din La Liga. Cred că o posibilă provocare este un factor atenuant, dar nu justifică ceea ce s-a întâmplat. Este un act reprobabil.” - a transmis acesta, potrivit Mundo Deportivo.