Federico Valverde l-a lovit cu pumnul în față pe Alex Baena în parcarea stadionului Santiago Bernabeu, după înfrângerea suferită de Real Madrid în fața celor de la Villarreal, scor 3-2, în etapa a 28-a din LaLiga.

Federico Valverde si Alex BaenaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Federico Valverde l-a lovit pe Alex Baena în parcare

La finalul partidei, mijlocașul uruguayan al Realului a așteptat lângă autocarul echipei Villarreal pentru a se confrunta cu Baena și i-a cerut acestuia să repete ceea ce susține că a fost spus pe teren.

Marca precizează că Valverde a fost enervat de remarcile făcute de Baena în timpul meciului disputat de cele două echipe în Cupa Spaniei, pe 19 ianuarie, iar situația s-a repetat și sâmbătă seara.

„În meciul de Cupa Spaniei, jucat acum 3 luni, Alex Baena l-a lovit pe Fede și i-a spus: „plângi, pentru că fiul tău nu se va naște”. Atunci lucrurile au rămas fără repercursiuni, dar la meciul de aseară i-a spus ceva asemănător și uruguayanul a luat foc. De aceea l-a așteptat în parcare și i-a spus să nu implice familia într-un meci de fotbal”, au afirmat apropiații lui Valverde.

În februarie, Mina Bonino (partenera lui Valverde) a dezvăluit pe rețelele de socializare că a avut complicații și a crezut că va pierde copilul, înainte ca testele ulterioare să arate că sarcina era de fapt sănătoasă.

Villarreal și Baena nu au confirmat această afirmație, dar clubul a vorbit cu poliția spaniolă despre posibilele acțiuni, iar jucătorul va decide dacă vrea să depună plângere.

„Foarte fericit de victoria impresionantă a echipei pe un stadion precum Santiago Bernabéu, dar în același timp foarte trist după agresiunea pe care am suferit-o după meci și surprins de ceea ce se spune despre mine. E COMPLET FALS CĂ AM SPUS ASTA” - Alex Baena pe Twitter.

„Fede Valverde, bădăran și laș”, a scris sâmbătă pe Twitter delegatul echipei Villarreal, Xisco Nadal.