​În primul tur preliminar din Champions League, Farul Constanța va da peste Sheriff Tiraspol. Gruparea moldoveană a fost analizată de Gică Hagi. Antrenorul campioanei României nu ascunde faptul că visează să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

>> FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat adversarele din turul doi preliminar al Conference League

Gică Hagi și marele vis din acest sezon: Să o ducă pe Farul Constanța în grupele Champions League

Accederea în grupele Champions League pare un lucru aproape imposibil de realizat pentru echipele din România. Cu toate acestea, Gică Hagi visează să o califice pe campioana din SuperLiga printre cele mai bune formații de pe Bătrânul Continent.

„E o echipă care trebuie respectată, chiar dacă vine din Republica Moldova. În ultimii doi ani a făcut rezultate foarte bune. Și noi avem șansa noastră și o să încercăm să dominăm și să ne impunem. Vrem să ne impunem identitatea noastră.

Încercăm, e șansa noastră. E o mare provocare pentru noi și încercăm să excelăm. Trebuie să fii exact ca în campionat, acolo unde nu ne-a dat nimeni șansă.

Încercăm să facem ceva mare, calificarea în grupele Champions League. Mergem cu această idee, cu acest gând muncim în fiecare zi. Probabil ceva imposibil, ceva greu, dar speranța o avem. Trebuie să avem targeturi foarte mari pentru a ajunge acolo și sperăm să fie în formă” - Gică Hagi, pentru Digisport.ro.

De știut

  • Dacă va trece de Sheriff Tiraspol, campioana Farul Constanța se va duela în turul doi preliminar al Champions League cu învingătoarea partidei dintre Hamrun Spartans (Malta) şi Maccabi Haifa (Israel). Tragerea la sorți a avut loc la sediul UEFA de la Nyon.