​Dacă va trece de Sheriff Tiraspol, campioana Farul Constanța se va duela în turul doi preliminar al Champions League cu învingătoarea partidei dintre Hamrun Spartans (Malta) şi Maccabi Haifa (Israel). Tragerea la sorți a avut loc la sediul UEFA de la Nyon.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

>> FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat adversarele din turul doi preliminar al Conference League

Farul, posibil duel cu Hamrun Spartans (Malta) sau Maccabi Haifa (Israel) în turul doi preliminar al Champions League

Farul ar juca prima manşă acasă, pe 25 sau 26 iulie, iar revanşa în deplasare, pe 1 sau 2 august.

FCV Farul Constanţa o va întâlni pe FC Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi va juca primul meci pe teren propriu, la Ovidiu, pe 11 sau 12 iulie, iar manşa secundă se va disputa la Chişinău, pe 18 sau 19 iulie.

Maccabi a câştigat titlul în Israel cu un avans de 7 puncte faţă de următoarea clasată, Hapoel Beer Sheva. În schimb, Hamrun a obţinut titlul în Malta (al nouălea din palmaresul său) detaşat, încheind la 19 puncte de următoarea clasată, Birkirkara.

Maccabi Haifa a evoluat în sezonul trecut în grupele Champions League, obţinând o victorie (2-0 cu Juventus), într-o grupă din care au mai făcut parte Paris Saint-Germain şi Benfica, informează Agerpres.