Borussia Dortmund a ratat șansa de a întrerupe seria de 10 titluri consecutive a lui Bayern Munchen în Bundesliga, după ce a remizat pe teren propriu în duelul cu Mainz, scor 2-2.

Fanii Borussiei DortmundFoto: Michael Probst / AP / Profimedia

Fanii Borussiei Dortmund, un nou gest de dragoste și devotament pentru echipa favorită

Formația lui Edin Terzic a pierdut dramatic șansa de a câștiga titlul în Bundesliga, iar Bayern Munchen s-a încoronat campioană pentru al 11-lea sezon consecutiv.

Borussia a reușit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu în duelul cu Mainz, asta după ce oaspeții au condus cu scorul de 2-0.

Sebastien Haller a irosit și o lovitură de la 11 metri la scorul de 1-0 pentru Mainz, iar Niklas Sule a egalat în al 6-lea minut de prelungire.

Bayern Munchen și-a respectat statutul de favorită și a câștigat în deplasare la Koln, grație unui gol marcat de Jamal Musiala în minutul 89.

La finalul partidei de pe Signal Iduna Park, suporterii din celebra peluză a galben-negrilor și-au arătat încă o dată dragostea și aprecierea pentru favoriții lor și au rămas în formulă completă, continuând să cânte și să își susțină jucătorii.

Peste 80 de mii de spectatori au fost prezenți pe stadionul Borussiei Dortmund la meciul cu Mainz.