Liverpool pregătește multe schimbări în lot la finalul acestui sezon. „Cormoranii” au anunțat că se vor despărți de 4 jucători în această vară și cu siguranță Jurgen Klopp va solicita întăriri pentru ca echipa să poată concura cu celelalte rivale din Premier League, dar și pe plan european.

Jurgen KloppFoto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Roberto Firmino, James Milner, Alex-Oxlade Chambarlain și Naby Keita, jucătorii care vor pleca de la Liverpool în această vară

Jurgen Klopp este pe cale să încheie cel mai slab sezon de când a sosit la Liverpool, iar formația de pe Anfield Road va face restructurări de lot la finalul acestei stagiuni.

Miercuri, clubul a anunțat prin intermediul unui comunicat pe Facebook faptul că se va despărți de 4 jucători la finalul sezonului.

„Putem confirma că Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner și Alex Oxlade-Chamberlain vor părăsi clubul la expirarea contractelor în această vară.

Mulțumiri speciale vor fi aduse cvartetului de la Anfield, urmând să urmeze omagii suplimentare după sfârșitul sezonului, deoarece le dorim lui Roberto, Naby, James, Alex și familiilor lor toate cele bune pentru viitor.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

Pentru sezonul următor, Liverpool deja ia în calcul aducerea lui Alexis Mac Allister, fotbalistul celor de la Brighton, care să întărească linia mediană a echipei.

În prezent, Liverpool este pe locul 5 în Premier League, cu un total de 65 de puncte, la doar unul în spatele rivalei Manchester United, care are și un meci mai puțin disputat. Pe locul 3 se află Newcastle, cu 66 de puncte.