După ce au negociat cu Julian Nagelsmann și Luis Enrique, oficialii clubului Chelsea au ajuns la un acord cu Mauricio Pochettino, fostul tehnician al celor de la Tottenham Hotspur și Paris Saint Germain.

Mauricio PochettinoFoto: JB Autissier / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Mauricio Pochettino îl va înlocui pe Frank Lampard

Frank Lampard a fost numit antrenor interimar la Chelsea până la finalul acestui sezon, iar tehnicianul a reușit să câștige un singur meci alături de echipa de pe Stamford Bridge.

Todd Boehly a negociat cu Julian Nagelsmann și chiar și cu Luis Enrique, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a Spaniei, dar în cele din urmă londonezii au ajuns la un acord cu Mauricio Pochettino.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, cele două părți au ajuns într-un final la un consens, iar fostul tehnician al celor de la Tottenham Hotspur și Paris Saint Germain o va prelua pe Chelsea la finalul acestui sezon.

Mauricio Pochettino a dus-o pe Tottenham în finala UEFA Champions League din 2019 (pierdută cu Liverpool) și a câștigat Ligue 1, Cupa Franței și Supercupa Franței alături de Paris Saint Germain.