Paris Saint Germain a doborât orice record în materie de transferuri în vara anului 2017, când a plătit nu mai puțin de 222 de milioane de euro pentru aducerea lui Neymar de la Barcelona. Acum, brazilianul ia în calcul plecarea de pe Parc des Princes și este gata de o revenire de senzație.

Neymar, PSGFoto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neymar ar vrea să se întoarcă la Barcelona

Tensiunea creată de Lionel Messi la Paris Saint Germain îi face pe ceilalți jucători să se gândească la viitorul lor pe Parc des Princes.

Deși are contract cu Paris Saint Germain până în vara anului 2027, jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu că brazilianul ia în calcul să dea curs ofertelor pe care le va primi în această vară.

Neymar și-a terminat destul de rapid sezonul după o accidentare gravă suferită într-un meci cu Lille, iar fotbalistul în vârstă de 31 de ani are oferte de la mai multe cluburi importante din Europa.

Aproape calificată în UEFA Champions League în sezonul următor, Newcastle este una dintre echipele care s-au interesat deja de situația brazilianului.

De asemenea, Chelsea și Manchester United îl monitorizează și ele pe Neymar, dar sursa citată menționează că dorința sa este de a reveni la Barcelona.

Chiar dacă Barcelona nu își permite să îl cumpere pe Neymar, ținând cont că Joan Laporta pregătește revenirea lui Messi pe Camp Nou, spaniolii scriu că PSG nu exclude nici varianta unui posibil împrumut al brazilianului.

70 de milioane de euro este cota de piață a lui Neymar conform Transfermarkt.