Paris Saint Germain ia în calcul demiterea lui Christophe Galtier de pe banca tehnică, iar campioana Franței l-a trecut pe lista posibililor înlocuitori și pe Jose Mourinho, care o antrenează în prezent pe AS Roma.

Jose MourinhoFoto: Federico Proietti/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jose Mourinho, dorit de PSG

Potrivit RMC Sport, Luis Campos, consilierul sportiv al clubului francez, a discutat cu agentul lui Mourinho despre o posibilă mutare în această vară.

Campos şi Mourinho sunt prieteni de mult timp şi au studiat împreună în Portugalia. Câștigător de două ori al Ligii Campionilor cu Porto (2004) și Inter Milano (2010), antrenorul lusitan este considerat cel mai potrivit pentru a duce mult râvnitul trofeu pe Stade des Princes.

Jorge Mendes, agentul lui Mourinho, este reprezentantul unor jucători importanţi de la PSG, cum ar fi Warren Zaire Emery, Renato Sanches, Vitinha, Danilo Pereira sau El Chadaille Bitshiabu.

Mourinho a ajuns la Roma în vara lui 2023, dar nu a reuşit să-şi impună stilul şi filosofia de joc și fanii sunt nemulțumiți de rezultate: echipa a fost eliminată din faza grupelor Champions League şi ocupă locul 7 în Serie A.

Mourinho are contract cu AS Roma până în 2024, dar o nouă provocare la PSG l-ar putea tenta pe „The Special One”.