Real Madrid a fost destul de rezervată în ceea ce privește achiziția de noi jucători în ultimele două ferestre de transferuri, însă Florentino Perez a promis că va întări echipa pentru sezonul următor. Președintele „los blancos” a bifat deja un transfer pentru viitoarea stagiune.

Gabri Veiga, Celta VigoFoto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabri Veiga de la Celta Vigo, primul transfer al Realului - Mijlocașul l-a impresionat pe Carlo Ancelotti

În vârstă de 20 de ani, Gabri Veiga a impresionat în cele 28 de apariții strânse pentru Celta Vigo în acest sezon.

Mijlocașul ofensiv are 9 goluri și 4 pase de gol pentru echipa de pe Balaidos, iar spaniolul a atras atenția lui Carlo Ancelotti.

„Îmi place de el, este un jucător excelent care are ceva special, precum Iago Aspas.” - a spus tehnicianul echipei Real Madrid, într-o conferință de presă.

Gabri Veiga este la primul sezon în tricoul echipei de seniori a Celtei Vigo, iar evoluțiile sale nu au trecut neobservate.

Potrivit Sport.es, Florentino Perez s-ar fi întâlnit cu Carlos Mourino, președintele Celtei, pentru a stabili detaliile tranzacției.

Sursa citată menționează că Real Madrid va achita clauza de reziliere a lui Gabri Veiga, în valoare de 40 de milioane de euro. Banii vor fi achitați în rate de Real Madrid.

Mai mult decât atât, Real Madrid îl va lăsa pe spaniol sub formă de împrumut la Celta Vigo pentru tot sezonul următor, în ideea de a căpăta cât mai multă experiență în prima ligă a Spaniei.