Chelsea traversează un moment dificil, gruparea de pe Stamford Bridge ratând toate obiectele din acest sezon. În aceste condiții, oficialii grupării din Premier League se gândesc deja la viitoarea stagiune, iar mare favorit pentru a pregăti formația londoneză este Mauricio Pochettino.

Maurcio PochettinoFoto: HENDRIK SCHMIDT / AFP / Profimedia

Mauricio Pochettino, favorit să devină noul antrenor al lui Chelsea

Chelsea se află pe un modest loc 11 în campionat, cu doar 39 de puncte adunate după 31 de etape jucate.

Londonezii sunt la 14 puncte în urma celor de la Tottenham, formație care se găsește pe locul 5 - ultimul care duce în cupele europene de sezonul viitor.

Jurnaliștii de la The Athletic vorbesc despre marele favorit pentru a o pregăti pe Chelsea în stagiunea 2023-2024.

Vorbim despre Mauricio Pochettino, cel care este liber de contract de la despărțirea de PSG survenită în vara anului trecut.

În vârstă de 51 de ani, argentinianul nu este deloc străin de Premier League, el antrenându-le de-a lungul timpului pe Southampton (2013-14) şi Tottenham (2014-2019).

Lucrurile par să se simplificat după ce Luis Enrique și Julian Nagelsmann nu au ajuns la o înțelegere cu oficialii celor de la Chelsea.

În prezent, trupa londoneză este antrenată de Frank Lampard - cu rezultate modeste. Fostul important jucător al „albaștrilor” a venit în locul lui Graham Potter.