Curtat intens pentru a prelua echipa națională de fotbal a Braziliei, Carlo Ancelotti este mai sigur ca niciodată că va rămâne și din sezonul următorul pe banca celor de la Real Madrid.

Carlo AncelottiFoto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Carlo Ancelotti, convins că va rămâne la Real și din sezonul următor - Ce relație are cu Florentino Perez

Real Madrid este cu un pas în semifinalele UEFA Champions League, după ce „los blancos” au învins-o pe Chelsea în meciul tur (2-0) disputat pe Santiago Bernabeu.

Chiar dacă madrilenii și-au luat adio de la titlu în LaLiga, fiind la 13 puncte în spatele Barcelonei, atmosfera de la echipă este una foarte bună.

Real Madrid este calificată în finala Cupei Spaniei, unde va da peste Osasuna, iar în Liga Campionilor va da cel mai probabil peste Manchester City, care și-a adjudecat manșa tur a dublei cu Bayern Munchen (3-0).

Chiar dacă rămânerea sa pe Santiago Bernabeu a fost pusă sub semnul întrebării imediat după plecarea lui Tite de la naționala Braziliei, Carlo Ancelotti a făcut un anunț important în privința viitorului său.

„Sunt sigur că voi fi antrenorul celor de la Real Madrid și în sezonul următor, vom respecta contractul.

Cred că Florentino Perez vrea ca eu să continui aici, a fost întotdeauna bun cu mine. Sunt mândru de ce am realizat și de ce realizez aici.” - a spus Don Carlo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.