​Daniel Borugă, antrenor român care face parte din stafful echipei Ohod Al Medina (liga a doua din Arabia Saudită), a făcut spectacol în vestiar la finalul unei partide.

Daniel BorugaFoto: Captura video

Daniel Borugă, discursul anului în Arabia Saudită

După un meci al echipei de juniori a clubului, Borugă i-a lăsat fără replică pe jucătorii săi printr-un discurs în care a combinat cuvinte în română și în engleză.

„Defens, perfect. Perfect. Senzațional! Speed perfect. Atac perfect. Pression perfect. Number one, number one team. Incredibil! Incredibil! Perfect! Perfect! No greșeală! Al Nassr, what have problem? Big, lateral. Pass, pass, pass, pass, no problem! Lateral pression. Dublaj, pression, triplaj, pression”, sunt explicațiile date de Daniel Borugă jucătorilor.

@gsp.ro Antrenorul român Daniel Borugă a fost protagonistul unor momente hilare în vestiarul echipei Ohod Al Medina, din liga a doua din Arabia Saudită, la care joacă și Alexandru Răuță (ex-Dinamo). La un meci al echipei de tineret, Borugă a ținut un discurs în fața jucătorilor și a combinat cuvinte din limba română și din limba engleză, în timp ce jucătorii nu păreau nici interesați, dar nici nu dădeau semne că ar înțelege ceva. #danielboruga #almedina #ohod #antrenor ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Sursă video: GSP

În momentul în care a preluat echipa, „principalul” Augustin Călin îl descria pe Borugă: „este un profesionist desăvârșit care cunoaște foarte bine limba arabă și este de mare ajutor”.

Potrivit GSP, Daniel Borugă este antrenor licențiat FRF. El a pregătit mai mulți ani „echipa națională regală a României”, o inițiativă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

În timpul unui antrenament al acestei naționale de amatori, Borugă a oferit un alt episod amuzant spunându-i unui jucător: „Vreau mai mult să ieși, să faci, să dregi, să te duci în stânga, să te duci în dreapta. Deci nu mai merge, frate!”.