Ștefan Bărboianu (35 de ani), fostul fundaș de la Dinamo, Universitatea Craiova, Astra, Petrolul și Chiajna, a fost invitat la GSP Live. El a primit o provocare din partea moderatorului Costin Ștucan, și anume să își evalueze foștii antrenori.

Stefan BarboianuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Actualul antrenor secund și jucător de la CSM Reșița a vorbit în termeni laudativi despre Victor Pițurcă. El l-a lăudat și pe Ionuț Badea, în prezent analist TV. Cei doi au lucrat împreuă la Concordia Chiajna, iar Bărboianu a dezvăluit un episod necunoscut, în care Badea l-a deranjat teribil cu comportamentul său.

„Omul care și-a pus cea mai mare amprentă pe cariera mea. A dus nivelul de antrenamente și cerințe la alt nivel, față de ce făcusem la Craiova până atunci. Aveam 20 de ani și mă antrena Victor Pițurcă, fostul selecționer. Era deja un șoc pentru noi, cei tineri.

Era perceput ca un antrenor dur, închis. Total greșit. Când a venit, a avut puțin timp să cunoască lotul. La primele antrenamente, nici nu mă băga în seamnă. M-am dus acasă și am zis: «E cam gata cariera mea la Craiova». Era o problemă pentru mine, era clar, nu mă ridicam la nivelul așteptărilor dânsului”, a declarat Bărboianu la GSP Live.

Citește mai mult pe gsp.ro