Eden Hazard a oferit un interviu pentru RBTF Sport în care a menționat că își dorește să rămână în continuare la Real Madrid. Belgianul a subliniat că nu vorbește cu antrenorul Carlo Ancelotti.

Eden Hazard și Carlo AncelottiFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Carlo Ancelotti, convins că Eden Hazard mai poate ajuta Real Madrid

Eden Hazard nu a avut parte de foarte multă acțiune de când se află la Real Madrid, dar asta în principal din cauza numeroaselor accidentări care i-au adus implicit și ceva probleme cu greutatea.

Belgianul a sosit pe Santiago Bernabeu pentru suma de 115 milioane de euro, dar a strâns doar 73 de apariții în tricoul „los blancos” din vara anului 2019 încoace.

Eden Hazard s-a retras și din naționala Belgiei imediat după CM din Qatar, iar cota lui de piață s-a prăbușit dramatic. În prezent, jucătorul în vârstă de 32 de ani este cotat la 7.5 milioane de euro conform Transfermarkt.

Luni, jurnaliștii de la RBTF Sport au publicat un interviu cu jucătorul celor de la Real Madrid.

„Din punctul meu de vedere, eu voi rămâne de la Real Madrid și din sezonul următor. Nu plănuiesc să schimb nimic, dar nu se știe niciodată.

Relația mea cu Carlo Ancelotti? Ne respectăm, dar nu vorbim unul cu celălalt.

Mi-e dor să joc fotbal. Vreau să joc. Vreau să mă distrez, vreau să fiu util echipei.” - a menționat acesta.

Marți, la conferința de presă dinaintea partidei cu Liverpool din returul optimilor UEFA Champions League, Carlo Ancelotti a vorbit printre altele și despre interviul oferit de fotbalistul pentru care Real Madrid a plătit o avere.

„Despre interviul lui Hazard? A fost sincer, nu vorbim foarte mult, dar este important să ne respectăm.

Pot garanta că încă ne mai poate ajuta aici la Real Madrid, cu siguranță. Îi mulțumesc lui Eden pentru că a fost mereu respectuos. - a spus Carlo Ancelotti.

Eduardo Camavinga, preferatul lui Carlo Ancelotti

Pe lângă situația lui Eden Hazard, Carlo Ancelotti a vorbit și despre preferatul său de la Real Madrid.

Antrenorul italian este extrem de încântat de evoluțiile lui Eduardo Camavinga, jucătorul care a fost nevoit să evolueze în mare parte pe postul de fundaș stânga în acest sezon.

„Camavinga este de neatins pentru noi și sper că asta va rămâne așa și în viitor.

Face mici greșeli, dar joacă atât de bine în unele partide, încât toată lumea uită. Este de neatins.” - a încheiat Carlo Ancelotti.