Pisa a obținut un succes foarte important în fața celor de la Perugia (2-1), iar Marius Marin și Olimpiu Moruțan au făcut spectacol pentru echipa din Serie B. Dennis Man a dat și el două pase de gol în victoria Parmei de la Frosinone (4-3).

Olimpiu Moruțan, PisaFoto: - / LaPresse / Profimedia

Seara românilor în Serie B - Marius Marin și Olimpiu Moruțan decisivi în victoria celor de la Pisa

Pisa și Parma au reușit să își câștige meciurile din cadrul etapei cu numărul 26 din Serie B, iar fotbaliștii români au fost la înălțime.

Pe Arena Garibaldi, Pisa s-a impus în duelul cu Perugia, scor 2-1.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică după doar 31 de minute, Hjortur Hermannsson fiind eliminat direct de către centralul partidei.

Tiago Casasola a deschis scorul pentru Perugia (min 39) din lovitură de la 11 metri.

Imediat după pauză, Olimpiu Moruțan a restabilit egalitatea pentru echipa sa (min 51) și a ajuns la 6 reușite pentru Pisa în acest sezon de Serie B.

7 minute mai târziu, Marius Marin, conaționalul său, a adus-o pe Pisa în avantaj cu o reușită de senzație, cu care a stabilit și scorul final.

Echilibrul numeric a fost restabilit în minutul 76, când Yeferson Paz a primit cartonașul roșu.

Dennis Man, două pase decisive în succesul de pe terenul liderului Frosinone

Parma Calcio a produs până în prezent surpriza acestei etape și a învins liderul Frosinone, la capătul unui meci nebun cu 7 goluri.

Titular în echipa oaspeților, Dennis Man a fost într-o dispoziție foarte bună de joc și a pasat decisiv la două dintre cele 4 goluri înscrise de Parma.

Jucătorul român a oferit un assist la golul de 2-0 marcat de Cristian Ansaldi (min 21), dar și la golul de 3-1, înscris de Luca Zanimacchia (min 35).

Oaspeții au terminat partida în 9 oameni, doi dintre jucătorii Parmei fiind eliminați.

Clasament Serie B:

1. Frosinone 55p

2. Genoa 43p

3. Bari 40p

4. Sudtirol 40p

5. Reggina 39p

6. Pisa 38p

7. Parma 37p

8. Cagliari 36p