Manchester City se confruntă cu probleme mari după acuzațiile oficialilor Premier League de încălcare a regulilor de fairplay financiar.

Erling HaalandFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Manchester City, acuzată că a încălcat regulile fair-play-ului financiar - Campioana Angliei riscă retrogradarea

Real Madrid visează să îl transfere pe Erling Haaland

Manchester City a încălcat peste 100 de reguli ale fairplay-ului financiar în perioada 2009-2018, iar clubul de pe Etihad Stadium riscă depunctarea sau chiar retrogradarea din competiție.

„Cetățenii” au dat o super-lovitură pe piața transferurilor în vara anului 2022, când l-au cumpărat pe norvegianul Erling Haaland pentru puțin peste 60 de milioane de euro.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a marcat deja 31 de goluri în 28 de apariții pentru Manchester City, însă tensiunile de la club îl pot duce pe norvegian către un alt club uriaș din Europa.

Cotidianul Mundo Deportivo scrie că Real Madrid ar dori să profite de situația pe care o traversează campioana Angliei și speră să îl convingă pe Erling Haaland să vină pe Santiago Bernabeu.

Până la răspunsul comisiei independente care va judeca situația celor de la Manchester City, oficialii clubului se tem că inclusiv antrenorul Pep Guardiola să părăsească echipa.