Conducerea celor de la Real Madrid nu dorește ca fanii lui Atletico să pătrundă pe Santiago Bernabeu în afara zonei rezervate oaspeților și avertizează pe site-ul oficial că nu va le permite intrarea pe stadion.

Jucatorii echipei Real MadridFoto: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

Real Madrid vrea să „identifice” fanii lui Atletico

Joi se va consuma un nou episod din derbiul Madridului, Real versus Atletico, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

Deși fanii fotbalului din orice colț al lumii pot cumpăra bilete online pentru acest meci, Real Madrid avertizează că le va interzice fanilor lui Atletico intrarea în alte zone ale stadionului, decât cea destinată susținătorilor oaspeți, scrie Marca.

Culorile și însemnele sunt singurul mod în care acești fani ar putea fi identificați.

„Locurile pentru fanii oaspeți pot fi achiziționate doar prin intermediul echipei vizitatoare și, din motive de securitate, acestea se află într-o zonă separată corespunzător de restul suporterilor.

Real Madrid își rezervă dreptul de a împiedica fanii echipei vizitatoare să intre pe stadion cu bilete care au fost achiziționate prin alte căi și nu se află în zona respectivă”, se anunță pe site-ul clubului.

Real nu este singura echipă din La Liga care a adoptat această măsură controversată pentru a preveni eventualele altercații din tribune.

La meciul de fotbal feminin dintre FC Barcelona și Real Madrid, catalanii au specificat că suporterii care poartă tricouri sau fulare ale rivalilor nu vor putea asista la meci.