Adrian Pătulea (38 de ani), fost atacant la Rapid, Petrolul și Farul, a povestit în această dimineață, la GSP Live, cum a ajuns să semneze pentru Lincoln City în 2008.

Adrian PatuleaFoto: GSP.ro

Povestea transferului a fost mediatizată intens la acea vreme în Anglia. Britanicii au susținut că atacantul român a alergat pe teren cu iubita goală în spate.

Cariera lui Adrian Pătulea, încheiată în 2021, a fost plină de peripeții. Poate cel mai cunoscut episod a avut loc în 2008 și a avut legătură cu transferul acestuia la Lincoln City, în liga a patra engleză. Crescut de Rapid, Pătulea a plecat în 2008 din România, după o aventură la Petrolul.

A luat calea Angliei pentru a-și clădi cariera în fotbalul britanic, dar a ajuns să lucreze ca zugrav și s-a chinuit o perioadă bună să obțină o șansă în eșaloanele inferioare.

Până la urmă, a semnat cu Lincoln City, din liga a patra, după un episod uluitor: presa britanică scrisese la acea vreme că Pătulea a alergat pe terenurile de antrenament cu iubita goală în spate, în încercarea de a le atrage atenția celor de la club.

Citește continuarea știrii pe GSP.RO.