Cristiano Ronaldo a avut un final de Campionat Mondial sub așteptări. Și-a pierdut locul de titular și atunci când a fost introdus în teren nu a făcut diferența, iar Portugalia a fost eliminată de Maroc în sferturile de finală.

Cristiano RonaldoFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo va juca în preliminariile Euro 2024

Antrenorul Fernando Santos a fost demis după eșecul de la CM 2022 Qatar, iar în locul său a fost adus Roberto Martinez, care nu concepe să renunțe la Ronaldo.

Noul selecționer a profitat de disputarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită pentru a se întâlni la Riad cu Cristiano Ronaldo. Prin această discuție, Martinez a vrut să se asigure că se poate baza pe CR7 în următoarele preliminarii pentru Euro 2024, care se va disputa în Germania, scrie Daily Mail.

La conferința de prezentare în funcția de selecționer al Portugaliei, Martinez a vorbit deschis despre starul lui Al Nassr.

„Deciziile se iau pe teren, nu în birouri. Vreau să iau legătura cu toți jucătorii, inclusiv cu Ronaldo, care este în echipa națională de 19 ani. Sper să putem să formăm împreună cu el cea mai bună echipă”, a declarat Roberto Martinez.

Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul Portugaliei – 196 și cel mai bun marcator din istorie – 118 goluri.