Relația dintre Antonio Conte și Tottenham Hotspur este din ce în ce mai complicată, iar antrenorul italian ia în calcul serios despărțirea de formația din Premier League.

Thomas TuchelFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Thomas Tuchel, favorit pentru a deveni antrenorul lui Tottenham

Tottenham Hotspur ocupă locul 5 în Premier League după 19 etape, iar echipa antrenată de Antonio Conte se află la 5 puncte de locurile de Champions League.

Deși Antonio Conte este în obiectiv, italianul pare tot mai decis să părăsească echipa din Londra, iar oficialii clubului britanic sunt pregătiți să pornească negocierile cu Thomas Tuchel.

Rămas liber de contract după despărțirea de Chelsea, Thomas Tuchel a câștigat UEFA Champions League la primul său sezon pe Stamford Bridge, însă tehnicianul german nu a primit suport din partea noii conduceri, care l-a adus pe bancă pe Graham Potter.

Contractul lui Antonio Conte expiră la finalul acestui sezon, iar jurnaliștii de la express.co.uk scriu că Thomas Tuchel așteaptă un semn din partea clubului pe care a recunoscut că îl îndrăgește din copilărie.

În vârstă de 49 de ani, Thomas Tuchel a mai pregătit echipa secundă a celor de la Augsburg, Mainz 05, Borussia Dortmund și Paris Saint Germain.

10 trofee are în palmaresul de antrenor Thomas Tuchel.