Daniel Paraschiv (Hermannstadt) este dorit de către francezii de la Girodins de Bordeaux, iar atacantul român este comparat cu un atacant de calibru din Premier League.

Daniel Paraschiv, HermannstadtFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Daniel Paraschiv, comparat cu Aleksandar Mitrovic - Girodins de Bordeaux vrea să îl transfere pe fotbalistul care a marcat la debutul sub tricolor

În vârstă de 23 de ani, Daniel Paraschiv este catalogat drept cel mai interesant atacant din SuperLigă.

Fotbalistul celor de la Hermannstadt este al treilea în topul celor mai buni marcatori din campionatul intern, cu 9 reușite și 3 pase decisive în actuala stagiune.

Presa din Hexagon a scris că Paraschiv este pe lista celor de la Girodins de Bordeaux, formație care se află în prezent în liga secundă a Franței (locul 2).

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii „100% Girondins”, fotbalistul celor de la Hermannstadt a fost asemănat cu atacantul celor de la Fulham, Aleksandar Mitrovic.

Cu toate acestea, jurnalistul Yon Ecenarro, care a și făcut această comparație, a precizat că formația care a câștigat de 6 ori titlul de campioană în Ligue 1 nu are nevoie de întăriri pe partea ofensivă.

„Dacă este de acel calibru, evident că ar oferi un plus. Pentru mine, nu cred că atacul este o prioritate pentru girondini, cu excepția plecării lui Alberth Elis.

Cu variantele ofensive pe care le avem, Bakewa, Badji, Maja, Elis, Davitashvili și Marvin de Lima, de profiluri diferite, nu cred că atacul este o prioritate.” - a declarat acesta conform girondins4ever.com.

Daniel Paraschiv este cotat la 800 de mii de euro conform Transfermarkt, iar înainte să ajungă la Hermannstadt, jucătorul a mai evoluat pentru AFC Hărman, Luceafărul Oradea, Viitorul Târgu-Jiu, CFR Cluj și FC Voluntari.