Dezamăgit de remiza lui Liverpool din Cupa Angliei, antrenorul Jurgen Klopp a făcut o afirmație amuzantă către jurnalistul care îi punea întrebări, fost fotbalist la Manchester City.

Jurgen KloppFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Momentul ciudat cu Jurgen Klopp în prim plan

Jurnaliștii de la ESPN au avut parte de un moment amuzant, după rezultatul dezamăgitor al lui Liverpool din Cupa Angliei, împotriva lui Wolverhampton, scrie Daily Mail.

„Nu sunt sigur dacă ai jucat vreodată fotbal, dar se întâmplă astfel de lucruri”, a declarat printre altele antrenorul german, supărat pe prestația echipei sale.

Însă cel căruia i se adresa este fostul fundaș al lui Manchester City, Sunderland și QPR, Nedum Onuoha, cu 426 de meciuri disputate, dintre care 232 în Premier League.

Momentul a fost savurat de fostul fotbalist nigerian și de colegii lui, care nu i-au răspuns antrenorului lui Liverpool.

„Dacă era într-o dispoziție bună, probabil aș fi răspuns ceva. A fost prima dată când am intervievat pe cineva atât de important în fotbal”, a declarat Onuoha.

Liverpool are un sezon slab în Premier League, ocupând doar locul al șaselea, la 16 puncte de liderul Arsenal Londra.

În vârstă de 36 de ani, nigerianul Nedum Onuoha s-a retras în 2020 de la Real Salt Lake și a optat pentru o carieră în televiziune.