Sosit în vară la Farul Constanța după retrogradarea cu Dinamo, Gabriel Torje a jucat numai jumătate de sezon la echipa lui Gică Hagi, semnând acum un contract în Super Liga din Turcia.

Gabriel TorjeFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabriel Torje a semnat cu Genclerbirligi

Clubul Genclerbirligi a anunțat oficial transferul mijlocașului român, care a semnat pe o perioadă de un an și jumătate, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon.

Pe 29 decembrie, fotbalistul și Farul ajunseseră la un acord de încetare amiabilă a contractului, după 17 partide și 5 goluri reușite în alb-albastru.

Torje nu este la prima experiență în Turcia, evoluând până acum pentru Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor, Sivasspor și Bandirmaspor.

„Turcia este o țară pe care o cunosc. Sunt foarte fericit să reîntâlnesc fanii de aici. Am jucat la Ankara și știu că Genclerbirligi este un club mare. Sunt gata să fac tot posibilul pentru o comunitate atât de mare și aștept cu nerăbdare întâlnirea cu sporterii”, a declarat Torje, conform paginii clubului.

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani are un CV impresionant, după ce a evoluat pentru echipe ca Udinese, Granada, Espanyol sau Larissa. De asemenea, are 57 de prezențe în tricoul României, pentru care a marcat de 12 ori.